LAJME

Arrihet marrëveshja: PDK merr drejtorinë e Financave, Shëndetësisë, Bujqësisë dhe Zhvillimit Ekonomik

Para pak minutash është arritur marrëveshja bashkëqeverisëse ndërmjet LVV-së dhe PDK-së në Gjilan. Burimet e sigurta të Gjilani SOT marrin vesh se PDK-së do t’i takojnë katër drejtori dhe pozita e nënkryetarit.

Drejtoritë të cilat do t’i takojnë janë; Drejtoria e Financave, Zhvillimit Ekonomik, Shëndetësisë dhe Bujqësisë.

Sot është thirrur seanca në ora 15:00 ku do të zgjedhet Kryesuesi i Kuvendit Komunal. /Gjilani SOT/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close