LAJME

Pas shumë dekadash, Viti i Ri po pritet në terr, gjysma e Gjilanit pa rrymë

Lagje të tëra të Qytetit të Gjilanit nga ora 17:00 janë pa energji elektrike. Lexuesit e Gjilani SOT kanë dërguar fotografi të ndryshme duke shprehur mllefin e tyre me këtë gjendje.

Pavarësisht premtimeve se nuk do të ketë reduktime, gjysma e Qytetit të Gjilanit momentalisht është në terr.

Ende nuk dihet se kur do të vie rryma dhe cilët janë shkaktarët e kësaj gjendje, por ekipe të policisë dhe KEDS janë parë në lagjen e Zabelit duke intervenuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close