LAJME

LAJMI I FUNDIT: Thyhet me gurë lokali i KEDS-it në lagjen Arbëria

Gjatë natës në lagjen Arbëria persona të panjohur kanë sulmuar lokalin e KEDS-it në këtë lagje, ku është thyer xhami.

Burimet e Gjilani SOT tregojnë se policia ka dalur në vendngjarje por ende nuk ka të dyshuar për këtë rast. Mjeti me të cilin është sulmuar lokali është guri.

Në lagjen Arbëria pakënaqësitë janë të mëdha, sikurse në lagjet dhe fshatrat e tjera të Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close