LAJME

Analisti tallet: 2.7 miliardë buxheti e Gjilani vetëm 0.27% të buxhetit, “mirënjohje ndaj Albanit”

Analisti i afërt me Lëvizjen Vetëvendosje z. Bleron Baraliu është tallur me destinimin e fondeve për Qytetin e Gjilanit. Ai ka lënë të nënkuptohet se projektet për Gjilanin janë jashtëzakonisht të vogla.

Po ju sjellim postimin e plotë:

2.7 Miarde bugjeti i Kosoves – nga keto 0.7 miliarde per Gjilanin – në shenjë mirënjohje dhe mbështetjeje për Albanin nga Albini! 👏🏼🎉Prit! Jo jo – 0.07 Miliarde qenka👀Çkaaa?! çka po thu, 0.007?!🤦🏻😥Qyyyysh?!!! 0.0007?!!!😱😱😱😭😭😭Përpara Gjilani, me 0.026% të bugjetit 😱😭🤣🤣

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close