LAJME

Luta sot ka inauguruar; Ambulantën, Galerinë e Qytetit, Tregun e Gjelbër e Shkollën e Arteve

Kryetari në largim z. Lutfi Haziri ka zgjedhur festën e 28 Nentorit për t’i finalizuar projektet kryesore të tij. Qendra Kryesore e Familjare, Galeria e Qytetit, Shkolla e Arteve, Tregu i Gjelbër e Lagja e Lumtur të gjitha janë inauguruar sot finalizuar në mandatin e tij.

Ai në profilin e tij në facebook, ka shkruar se;

Në ditën më të rëndësishme për shqiptarët – 28 Nëntorin, në formatin edhe të falënderimeve për bashkëpunimin e madh, inauguruam Galerinë e Qytetit, Tregun e Gjelbër, Lagjen e Lumtur, Shkollën e Arteve, objektin e ri të Spitalit të Qytetit/QKMF dhe shtëpinë e re për familjen 6-anëtarëshe të Muzafer e Fitore Arifit. U gëzofshi kudo që jeni. Urime 28 Nëntori!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close