LAJME

Luta i fjetur i rundit të parë, duket se është zgjuar fuqishëm në rundin e dytë

Para pak çastesh ka përfunduar tubimi përmbyllës i LDK-së në Gjilan. Tubimi është mbajtur në sheshin “Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha”.

Kryetari aktual i Gjilanit z. Lutfi Haziri ka thënë se të dielën votoni me dorën e djathtë dhe votoni djathtas. Ai poashtu ka theksuar se do të vazhdojnë me projektet e mëdha për qytetin e Gjilanit.

Rundin e parë duket se z. Lutfi Haziri e kishte neglizhuar garën zgjedhore në Gjilan. Por, këtë herë ai është angazhuar maksinalisht për ta përmbysur rezultatin.

Gara në Gjilan mbetet njëra nga garat më interesante në Kosovë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close