LAJME

“Drejtori i ATK-së në Gjilan është nga Suhareka, Komandanti Regjional i Policisë nga Drenasi”

Asamblisti dhe zyrtari i LDK-së në Gjilan z. Burim Berisha, ka publikuar emërimet e fundit të Qeverisë Kurti në Gjilan. Ai ka theksuar se funksionet kryesore i kanë marrë personat që nuk janë të Gjilanit. Sipas tij Gjilani duhet të mbetet i gjilanasve.

Postimi i plotë:

Për 6 muaj qeveria Kurti në Gjilan ka bërë këto gjëra:

1. Drejtori i përgjithshëm i ATK-se në regjionin e Gjilani është vendos nga komuna e Suharekës – ishte nga Gjilani

2. Komandanti i stacionit të policisë në Gjilan tani është vendosur nga komuna e Kamenicës – ishte nga Gjilani.

3. Komandant regjional i policisë në Gjilan venodoset nga komuna e Denasit – ishte nga Gjilani.

4. Bordi i Universiteti “Kadri Zeka” është nga Vushtrria, Kamenica dhe Peja.

5. Nuk kemi asnjë ministër nga Gjilani.Athua nuk ka njerzë të shkolluar e profesional në Gjilan.Kështu që Gjilani është i Gjilanasve dhe do të mbetet…!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close