LAJME

Stadiumi dhe salla e sporteve me pamje ndryshe: “është investuar, renovuar dhe rindërtuar gjithçka për gara sportive”

Kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri ka njoftuar qytetarët e Gjilanit, për renovimet dhe punimet të cilat kanë përfunduar tek stadiumi i qytetit të Gjilanit dhe salla e sporteve në Gjilan.

Ai ka shkruajtur se “Kur Komuna dhe sportistët punojnë bashkë për përgatitje dhe kalendarin sportiv. Jam i shumë lumtur që i liruam hapësirat për sportistët nga njësitë anti – COVID dhe qendra e vaksinimit. Tashmë është investuar, renovuar dhe rindërtuar gjithçka për gara sportive”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close