LAJME

Lutfi Haziri: Fitorja do të kryhet me të parën në Gjilan

Lutfi Haziri:

Falëmnderit banorëve të një pjese të lagjes Arbëria për përkrahjen e plotë ndaj meje dhe LDK-së. Kjo është dëshmi e madhe se fitorja do të kryhet me të parën më 17 tetor.

Pas investimeve të mëdha në infrastrukturë, përfshirë ndërtimin e rrjetit e ri të kanalizimit, ujësjellësit e më pas asfaltimin dhe ndriçimin, në vitin e parë të mandatit të ri do ta bëjmë edhe kanalizimin atmosferik në rrugën kryesore. Ju falëmnderit nga zemra. Do të mbetem gjithmonë, Luta Juaj!

#LDK160#LDKGjilan

(Takimi është organizuar në formatin 20 persona në ambient të mbyllur, sipas rregullave kundër përhapjes së COVID-19)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close