LAJME

Leonora Bunjaku: Me qeverisjen tonë, nuk do të vazhdoni ta urreni shiun, vjeshtën dhe shkrirjen e borës

Kandidatja e PDK-së znj. Leonora Morina Bunjaku ka bërë një shkrim në profilin e saj në facebook.

Ajo ka thënë se “Do të investojmë në ujëmbledhës, ndarjen e ujërave atmosferike dhe inxhinierinë e duhur infrastrukturore, për të mundur të ecim gjatë dhe pas shiut. Sa herë bie shi e shkrihet bora, nuk mund të dalim nga shtëpia e të shkojmë në shkollë e punë. Rrugë të mbushura, stërpikje nga veturat dhe ndjenjë e pakëndshme nga shoferët që duan të jenë të kujdesshëm për këmbësorët”.

Me ne, do ta doni vjeshtën, shiun dhe shkrirjen e borës. Me numrin 177.

#bashkeperGjilanin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close