LAJME

Luta: Kur çohen në këmbë mijëra aktivistë të LDK-së, ju e dini çka ndodhë në ditën e zgjedhjeve

Kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri ka zhvilluar disa takime nëpër lagje dhe fshatra të ndryshme. Ai ka ngacmuar edhe kundërshtarët politik, duke thënë se “kur çohen në këmbë mijëra aktivistë të LDK-së, ju e dini çka ndodhë në ditën e zgjedhjeve”

Po ju sjellim postimin e plotë:

Kur çohen në këmbë mijëra aktivistë e veprimtarë të LDK-së, ju e dini çka ndodhë në ditën e zgjedhjeve. Faleminderit pafund për këtë mbështetje të jashtëzakonshme, Kodrës së Dëshmorëve, Rrugës së Ferizajt, Rrugës së Prishtinës e Shurdhanit. Do të mbetem gjithmonë, Luta i Juaj!#LDK160#LDKGjilan

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close