LAJME

Lutfi Haziri: Në VV e ki formatin e njejtë, ishte Sami Kurteshi, tani është Ismajl Kurteshi

Kryetari aktual i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri në emisionin DPT te Fidan Jupolli ka thënë se zgjedhjet në Gjilan fitohen vetëm nëse ki alternativë më të mirë. Ai thotë se qytetarët do të zgjedhin se kënd e votojnë.

Sipas tij, nuk ka ndryshime në Gjilan, sepse njëherë ishte Sami Kurteshi kandidat e tani është Ismajl Kurteshi bartës i listës. Sipas tij PDK nuk ka lidership sepse ka koordinator, njësoj edhe AAK. Sipas tij fillimisht legjitimitetin duhet ta jap familje politike, transmeton Gjilani SOT.

Sipas tij njerëzit në Gjilan kanë vendosur kënd ta votojnë dhe me garën e pështymës nuk fiton askush në Gjilan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close