LAJME

Vëllau dhe nëna i vdiqën nga Covid 19, zhegrani i mllefosur thotë: Albini e Vjosa kurrë dritë mos pafshin

Familja Arifi nga Zhegra e Gjilanit ka ditë zie. Brenda dy ditëve, vdiqën nëna dhe djali i saj. Vëllau i cili ka ardhur nga mërgimi shprehet se vëllaun e kishte në spital ndërsa nënën e kanë trajtuar në shtëpi me oksigjen.

Sipas tij, në të njejtën kohë ju ka keqsuar gjendja edhe nënës edhe vëllaut, dhe nëna e thërriste në telefon për ta pyetur për djalin, dhe djali e thërriste vëllaun në telefon për ta pyetur për nënën.

Sipas tij në spitalin e Gjilanit kanë qeshur duke thënë “lëre të vdesin se ai është plak, lëre të vdesin se ai s’ka”.

Ai i mllefosur me keqmenaxhimin e pandemisë ka thënë se “haram ju qoftë krejtve, edhe Albin Kurtit edhe Vjosa Osmanit, kurrë dritë mos pafshin”.

Video T7: https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3WrUrME8v4_xpx8Fzf8RT8Tjm8K9aOvRhl-i5oEDgfcCRimGY7AVzrOcQ&v=Rk3C3r3klPI&feature=youtu.be

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close