LAJME

Fotografi gjilanas ofron foto pa pagesë për fëmijët e dëshmorëve dhe invalidëve të UÇK-së

Arbër Elezi është një nga fotografët më profesionist në Republikën e Kosovës. Gjilanasi ka bërë edhe një veprim human për kategorinë më të ndjeshme të shoqërisë.

Ai me mundësitë e tij u ka dalur në ndihmë familjeve të dëshmorëve dhe invalidëve të luftës së fundit. Ai ka njoftuar se do t’u bëj photoshooting fëmijeve të dëshmorëve dhe invalidëve të UÇK-së për ditët e tyre më të rëndësishme; të fejesës apo martesës.

Njoftimi i plotë:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close