LAJME

“Patriotizmi në kulminacion”, në Gjilan shkruajnë muret kundër Edi Ramës

Në muret e Qytetit të Gjilani janë vendosur disa shkrime kundër kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama.

Pavarësisht se çështja e minishengenit fillimisht ishte projektuar nga administrata Obama dhe Biden, kjo temë ka filluar të aktualizohet edhe në Kosovë.

Sot; shumëkush flet me kompetencë për këtë temë. Pavarësisht se tema dhe projekti është shumë më i komplikuar si në aspektin ekonomik, politik dhe atë gjeostrategjik, në Kosovë shumëkush ia ka vendosur vulën kësaj teme.

Ende nuk dihet se kush i ka shkruar muret dhe nuk dihet se a do ta marr autorinë ndokush.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close