LAJME

Nervozohet një gjilanas, me tërrnakop dëmton pengesat në rrugë

Një qytetar nga Gjlani duket se është bërë nervoz.

Ende nuk dihet arsyeja, por një gjë që tashmë dihet dhe është raportuar nga banorët se “një qytetar në rrugën Vëllezërit Maliqi me tërrnakop ka dëmtuar shumë pengesa rrugore të cilat shërbejnë për uljen e shpejtësisë”, transmeton Gjilani SOT.

Ende nuk dihet se a janë lajmëruar organet kompetente duke e pasur parasysh faktin se ky akt është edhe vepër penale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close