LAJME

Befasohet qytetari gjilanas, blenë sallamë e brenda saj qëllojnë edhe disa gjësende tjera

Një qytetare gjilanase ka dërguar në kushte anonimiteti disa video tek Gjilani SOT. Ajo shprehet se gjendja e sallamës së blerë në Gjilan është në këtë gjendje të mjerueshme. Sipas saj këto video duhet të publikohen për të rritur nivelin e vetëdijes edhe të qytetarëve edhe të firmave prodhuese.

Siç shihet edhe në video brenda sallamës shihen disa produkte të tjera që ngjajnë me toja dhe metal.

Më shumë se bizneset e ushqimoreve kujdes duhet t’i kushtojnë prodhuesit.

VIDEO:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close