LAJME

Hopaaaa, gjilanasi ia “hedhë” valles mbi veturë

Nuk janë të rralla rastet kur në Kosovë nuk respektohen rregullat e trafikut.

Qytetarët po vazhdojnë të raportojnë shkeljet e rregullave të komunikacionit.

Një rast i tillë i shkeljes së këtyre rregullave, ka ndodhur sot në Gjilan rreth orës 15:00.

Një veprim i tillë pengon mbarëvajtjen e komunikacionit dhe njëkohësisht personi i cili vallëzon mbi automjet rrezikon jetën e tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close