LAJME

Bllokohet totalisht lagja Arbëria, banorët “refuzojnë” lëvizjen në këmbë, kolona e sirena të gjata

Lagja Arbëria është bllokuar pothuajse totalisht nga kolonat e gjata. Qytetarët me vetura të panumërta kanë dalur rrugëve të Gjilanit. Festa e Bajramit dhe ardhja e mërgimtarëve kanë shtuar kolonat e gjata, transmeton Gjilani SOT.

Të gjitha rrugët që çojnë në lagjen Arbëria janë të bllokuara thënë kushtimisht, pasi që kolonat janë me kilometra të gjata.

Kjo bëhet gjithashtu edhe për arsye se afër janë qendrat tregtare dhe është problem të gjendet ndonjë parking në të gjitha qendrat tregtare, nga; ETC, Intereks e VIVA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close