LAJME

Qyteti i Gjilanit me 16 nëntor 1957 – Nderimi i partizanëve të rënë në luftën kundër nazifashizmit

Kronikë e një kohe tjetër…

Gjilan, 21 prill 2021 – Qyteti i Gjilani me 16 nëntor 1957. –

Gjilan, 21 prill 2021 – Qyteti i Gjilani me 16 nëntor 1957. – Nderimi i partizanëve të rënë në luftën kundër nazifashizmit. Dërgimi i kurorave në varrin e partizanëve të panjohur nga ana e faktorëve politik të qytetit dhe nga qytetarët.

Rruga në kubëza, anash parku i qytetit, andej parkut ndërtesa e Kryqit të kuq, hani i nallbanëve Agush Dobërçani dhe Tahir Kërçes. Kolona e percjellur me muzikë e ekzekutuar nga grupi muzikor i Rashid Salijeviq.
Fëmijëve i dukej moment interesant, përcillnin kolonën…/Nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close