LAJME

Dritaret e kafiterisë në lagjen Dardania, bllokojnë trotuarin, qytetarët ecin në rrugë

Në lagjen Dardania në qytetin e Gjilanit, disa qytetarë janë ankuar për shkak të bllokimit të trotuarit nga ana e njërës nga kafiteritë e qytetit të Gjilanit.

Hapja e tyre ka penguar lëvizjen e qytetarëve në trotuar dhe kanë detyruat që ata të ecin në rrugë, transmeton Gjilani SOT.

Gjilani SOT vazhdimisht ka raportuar për bllokimin me e pa dashje të troturarëve anekënd qytetit të Gjilanit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close