LAJME

Revoltohen qytetarët në Gjilan, bie sistemi dhe krijohen pritje të gjata

Vaksinimi në Gjilan, pritje te gjata shkaku i problemeve me sistemin e menaxhimit të Vaksionimit

Vaksionimi në Gjilan po vazhdon me probleme për fajin e sistemit te menaxhimit për vaksionim i cili po ka probleme.


Redaksisë tonë i kanë shkruar shumë qytetarë duke u ankuar në pritje të gjatë për vaksinim, edhe pse të gjithë këta qytetarë kanë pasur termine të caktuara në portalin e-Kosova.
Problemi në sistemin e vaksionimit ka filluar para orës 16:00 dhe vazhdon ende deri sa ne po raportojmë.


Probleme të këtilla janë shfaqur edhe ditët e kaluara qka le të kuptohet se Qeveria e Kosovës nuk ka arritur ta krijoj një program të vaksionimit funksional pamvarësisht ngarkesës që mund të ketë./GjilaniSOT/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close