LAJME

Një pitbull lëvizë pa përcjellës e pa maskë që disa javë në Gjilan, askush nuk merr masa

Një qen i llojit pitbull është parë duke lëvizur rrugëve e sheshit të qytetit të Gjilanit. Ende nuk dihet se a është lëshuar nga ndonjë pronarë, apo ka ikur vetvetiu.

Disa qytetarë i kanë shkruar Gjilani SOT dhe ndjehen të rrezikuar kur kalojnë afër pitbullit duke e pasur parasysh faktin që pitbulli mund të konsiderohet qen më i veçantë se të tjerët shkaku i rrezikshmërisë.

Kafshimi i pitbullit konsiderohet një ton. Organet kompetente komunale dhe shtetërore ende nuk e kanë trajtuar këtë rast për strehim të qenit dhe largimin e tij nga rrugët e qytetit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close