Uncategorized

Ka vdekur doktori dhe ish drejtori i Spitalit të Gjilanit – Nysret Hajrullahu

Gjatë ditës së sotme ka vdekur doktori i njohur dhe ish drejtori i Spitalit të Gjilanit z. Nysret Hajrullahu.

Burimet e Gjilani SOT tregojnë se ai ka pësuar infarkt. Ky ishte një lajm i kobshëm për qytetarët e Gjilanit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close