LAJME

“Përvjelet Lutfi Haziri, i ngritë në këmbë strukturat e LDK-së në Gjilan”

Sot pasdite strukturat e LDK’së në Gjilan u takuan në kuadër të përgatitjeve për procesin zgjedhor lokal, 17 tetorin.

Vlerësuan lartë procesin e Konventës për Rini dhe udhëheqjen e re me Gentrit Murselin, duke falënderuar udhëheqjen e Rina Ahmetit, e cila mori besimin e ri për anëtare të Kryesisë së Degës.

Konventa e Gruas, po ashtu, ishte një manifestim i madh politik i Gruas gjilanase në mbështetje të LDK’së.

Po vazhdojmë me vizita në terren nëpër nëndegë, duke demonstruar besim dhe gatishmëri për zgjedhjet e 17 tetorit, derisa po vazhdon puna në takime me qytetarët, grupet e interesit dhe ekonominë lokale.

Me besim në Zot, Familje e Republikë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close