LAJME

Policia me vozitje të çmendur, nga Gjilani deri në Prishtinë tejkalime në vijë të plotë dhe kolona

Gjatë ditës së djeshme, një veturë më saktësisht një kombi ka tmerruar ngasësit e veturave deri në Prishtinë. Pa rrotacion, ka tejkaluar në mënyrë të pakontrolluar çdo veturë.

Tejkalimet kanë ndodhur edhe në vijë të plotë. Gjithashtu edhe në kolona. Dëshmitarët të cilët e kanë përcjellur këtë kombi dhe e kanë inqizuar tregojnë se kombi ka tejkaluar shumë herë në mënyrë shumë të rrezikshme, transmeton Gjilani SOT.

Ne kemi siguruar tri video ku dëshmohet tejkalimi i rrëzikshëm nga ana e policisë;

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close