LAJME

Vërshime të mëdha në fshatin Pogragjë dhe Sllubicë, uji hyn edhe në shtëpitë e banorëve

Vërshime të mëdha në fshatin Pogragjë dhe Sllubicë, uji hyn edhe në shtëpitë e banorëve

Reshjet e mëdha të shiut që kanë rënë këtë mbrëmje në vijën kufitare me Serbinë ka bërë që të ketë vërshime të mëdha në Pogragje dhe Sllubicë nga lumi i Sllubicës.

Raportohet edhe për vërshime në lagjet afër lumit si dhe shkatërrimin e urës në lagjen e Canajve. Policia dhe zjarrëfikësat janë në vendin e ngjarjes ku së bashku me banoret kanë bërë evakuimin e disa banorëve nga shtëpitë e tyre. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close