LAJME

Nga 4860 vaksina Pfizer, asnjë nuk i është dhënë Qytetit të Gjilanit

Para pak ditësh, 4860 vaksina Pfizer kanë arritur në Kosovë si donacion nga Bashkimi Evropian.

Burimet e Gjilani SOT brenda institucioneve shëndetësore të komunës së Gjilanit tregojnë se asnjë vaksinë nuk i është nda Komunës së Gjilanit.

Arsyetimet e Ministrisë së Shëndetësisë janë që këto vaksina do t’i jipen punëtorëve shëndetësor të Prishtinës dhe më pastaj gjatë furnizimeve të ardhshme, ato do t’i ndahen edhe komunave të tjera. /Gjilani SOT/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close