LAJME

Rritje masive të çmimeve, gjilanasit të shqetësuar me rritjen e çmimit të vajit

Para pak ditësh, Gjilani SOT ka raportuar se jaë rritur çmimet e ujit dhe lëngjeve në kafiteritë e Gjilanit.

Gjithashtu, është duke u diskutuar që pas Ramazanit të rriten edhe çmimet e kafesë.

Ekspertët nga Oda Ekonomike kanë thënë se do të rriten edhe çmimet e energjisë elektrike.

Shumë qytetarë kanë shkruar tek Gjilani SOT duke thënë se çmimet e vajit janë rritur dhe kjo po e rëndon kuletën e tyre.

Njëri lloj i vajit nga 1.20 cent është bërë 1.70 cent. Një tjetër nga 0.50 cent në 1.50 cent.

Autoriteti i konkurencës ende nuk ka vepruar në këtë drejtim dhe nuk dihen arsyet e sakta se çfarë ka shtyrë të rriten çmimet. /Gjilani SOT/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close