LAJME

Ndodh edhe kjo: Fotelja vendoset në mes të lumit Stanishorka në Gjilan

Lumi Stanishorka në qytetin e Gjilanit, vazhdimisht është përdorur në fushata zgjedhore, transmeton Gjilani SOT.

Por, mbeturinat e hedhura aty nga qytetarë të papërgjegjshëm dhe kujdesi jo i mjaftueshëm nga institucionet lokale dhe qendrore kanë bërë që lumi të marr një pamje aspak të mirë.

Ende nuk dihet se kush e ka vendosur një fotele në mes të lumit, por sigurisht kjo nuk ka të bëj aspak me edukatë dhe civilizim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close