LAJME

Aksident i rëndë tek “Albanica”

Para pak minutash ka ndodhur një aksident i rëndë tek qendra tregtare “Albanica” në Gjilan.

Ende nuk dihet se a ka të lënduar dhe si erdhi deri tek aksidenti.

Do ju mbajmë të informuar me kohë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close