LAJME

Gruaja e moshuar e vjedhë një telefon në mes të ditës në Gjilan

Një grua sot ka vjedhur një telefon në qytetin e Gjilanit. Ajo e ka vëzhguar situatën dhe pastaj është afruar dhe e ka kapur telefonin.

Gjithçka është filmuar nga kamerat e sigurisë por ende nuk dihet se pronari i lokalit a e ka lajmëruar rastin në polici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close