LAJME

Aktivistët e VV-së nga Gjilani shkojnë në Shqipëri për t’i ndihmuar Boiken Abazit

Zgjedhjet parlamentare do të mbahen nesër në shtetin e Shqipërisë. Një garë e ashpër pritet të zhvillohet ndërmjet Partisë Socialiste dhe Opozitës.

Gjithashtu, tre kandidatë nga Lëvizja Vetëvendosjes do të kandidojnë për deputetë.

Aktivistët nga Komuna e Gjilanit kanë shkuar në Shqipëri për t’i ndihmuar Boiken Abazit dhe kandidatëve të tjerë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close