LAJME

Sheshi kthehet në një kafiteri të madhe për gjilanasit

Sheshi i Gjilanit është shndërruar në një vend ku qytetarët e Gjilanit, për shkak të masave anti-covid, po shfrytëzohet masivisht edhe për konsumim të kafes.

Masat anti-covid janë ende në fuqi dhe gastronomia nuk është duke punuar ende. Të hënën do të merren vendimet e reja sa i përket hapjes së gastronomisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close