LAJME

Në shesh, qytetarë të pandërgjegjshëm, konsumojnë kafet dhe nuk i heqin nga karriget

Shkaku i masave anti-covid, qytetarët e Gjilanit po detyrohen të pijnë kafe në sheshin e qytetit. Disa qytetarë kanë dërguar në redaksinë tonë disa foto ku shihen karriget e sheshit të mbushura me gotat e kafesë, shishet e ujit e langjeve.

Qytetarët të cilët kanë dërguar fotot tek Gjilani SOT janë shprehur të shqetësuar me këtë fenomen, pasiqë koshat e plehrave janë aty afër dhe çdo qytetar mund t’i hudh aty.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close