LAJME

‘Morava e Binçës’ në Gjilan – dikur gjigant ndërtimi, kishte mbi 4000 punëtorë

Ndërmarrja shoqërore ndërtimore “Morava e Binçës”, dikur gjigant kosovar në sektorin e ndërtimit në Kosovë dhe përtej. Numri i të punësuarve arrinte mbi 4000 punëtorë. Kjo ndërmarrje i bëri objektet e para montuese në Kosovë.

Ndërsa, dikur gjigant ndërtimi e punësimi, sot pa punëtorë, me objekt që dikur ishte shembull, sot ndryshku i kohës po e shkatërron!/Nga dr. Shevçeti, editor: N.B./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close