LAJME

Aksident në qendër të qytetit, ndihmën e parë e ofron drejtoresha e QKMF-së

Para pak çastesh ka ndodhur një aksident në qendër të qytetit të Gjilanit, më saktësisht tek semaforat. Një taksist dhe një veturë nga pakujdesia dhe mosrespektimi i shenjave të komunikacionit kanë bërë aksident, transmeton Gjilani SOT.

Njesitet policore kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe ndihmën e parë e ka ofruar drejtoresha e QKMF-së znj. Arbenita Hajdari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close