LAJME

Policia në aksion: Arreston drejtorin e ATK-së në Gjilan si dhe një inspektor të ATK-së

Policia e Kosovës po i vazhdon aksionet e saj që kanë të bëjnë me keqpërdorimin e detyrës zyrtare. Drejtoria për Krime Ekonomike që funksionon në kuadër të Policisë së Kosovës mbrëmjen e sotme ka arrestuar drejtorin rajonal të ATK-së në qytetin e Gjilanit Alban Qerimin si dhe inspektorin e ATK-së Bajrush Bunjakun, mëson IndeksOnline.

Arrestimi i të njëjtëve është bërë pasi të dy këta janë zënë në flagrancë nga ana e policisë për stimulim, raporton  IndeksOnline.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close