LAJME

Ushtarët e UÇK-së nga Gjilani mobilizohen në mbështetje të PDK-së

PDK sot ka mbajtur një takim me veteranët e Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës.

Në disa foto dhe video që i ka siguruar redaksia e Gjilani SOT, shihet një entuziazëm i jashtëzakonshëm në mesin e veteranëve të UÇK-së për mbështetjen e PDK-së.

Në tubim, kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së kanë shpalosur idetë e tyre në lidhje me kategoritë e dalura nga lufta e lavdishme e UÇK-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close