LAJME

Entuziazëm i madh, mbahet tubimi i PDK-së në Përlepnicë

Sot, është mbajtur tubimi i PDK-së dhe kandidatëve të saj në fshatin Përlepnicë. Në një atmosferë impozante, elektorati besnik i PDK-së është ngritur në këmbë për t’i ndihmuar PDK-së.

Gjithashtu, edhe kandidatët e PDK-së nga Gjilani kanë shpalosur idetë dhe vizionet e tyre në lidhje me kandidaturat e tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close