LAJME

Livoçi i epërm gati për FITOREN E MADHE të Vetëvendosjes

LIVOÇI I EPËRM GATI PËR FITOREN E MADHE

Në takimin e mbajtur në Livoç të epërm, qytetarët dhe aktivistët i gjetëm më të pergatitur se kurrë për fitoren e madhe të 14 shkurtit.Në takim morën pjesë kandidatët për deputetë: Arijeta Rexhepi dhe Luan Aliu.Luan Aliu tha: Ne duhet të mobilizohemi sepse vetëm me mobilizim mund ta bëjmë ndryshimin e madh.

Ndërsa Arijeta Rexhepi shtoi se fitoren e kemi të sigurt, por nuk mjafton vetëm të fitojmë në këto zgjedhje, duhet të fitojmë bindshëm.Me mobilizimin që e pamë këtu dhe që po e shohim në çdo takim tjetër, fitorja bindëse e Lëvizjes dhe ndryshimi i madh është i pashmangshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close