LAJME

Vërshime në Gjilan, vetura zhytet në ujë

Në qytetin e Gjilanit vërshimet janë duke shkaktuar shumë probleme, transmeton Gjilani SOT.

Shumë rrugë brenda qytetit janë mbushur me ujë dhe lëvizja e veturave është duke u zhvilluar me probleme.

Në foto shihet vetura e cila është zhytur në ujë. Fotografia 06pres.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close