LAJME

A duhet të dekorohet këtë vit qyteti i Gjilanit?!

Viti 2020 ishte vit sfidues në të gjitha aspektet. Pandemia goditi rëndë popullatën e Kosovës. Nga aspekti shëndetësor e deri tek aspekti ekonomik.

Qytetarët e Gjilanit janë ndarë në dysh sa i përket dekorimit të qytetit për këtë vit. Disa mendojnë se të hollat duhet të shkojnë për të varfërit e disa të tjerë mendojnë se duhet të dekorohet për shkak të krijimit të optimizmit dhe atmosferës.

Komuna e Gjilanit pavarësisht se kishte dekoruar në mënyrë modeste qytetin në fund të vitit 2019, këtë herë duket se nuk do ta bëj një gjë të tillë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close