LAJME

Policia e Gjilanit s’ka tolerancë as për Ushtarin, e ndalojnë shkaku i maskës

Policia e Kosovës, respektivisht ajo e Gjilanit është duke e monitoruar situatën konform ligjit për pandeminë Covid 19.

Një video të cilën e ka siguruar Gjilani SOT, shihet një Ushtar duke i dhënë dokumentacionin policisë, pasiqë ky i fundit nuk e kishte maskën në fytyrë.

Ushtari ishte duke ecur dhe nuk kishte shoqërues. Ndalimi u bë në qendrën e qytetit të Gjilanit.

Gjilani SOT ka raportuar vazhdimisht për kontrollet strikte të Policisë së Gjilanit, në parandalimin e sëmundjes Covid 19. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close