LAJME

Luani mbetet në Gjilan, institucionet në hall, nuk dijnë çfarë të bëjnë me të

Sot, në emisionin e gazetarit Arben Ahmeti në Kanal 10 është diskutuar edhe njëherë çështja e luanit i cili mbahet në një nga restorantet e Gjilanit.

Sipas gazetarit Ahmeti institucionet ende nuk po e dijnë se çfarë të bëjnë me luanin.

Me luanin janë marrë shumë organizata jo qeveritare si dhe institucionet e Kosovës.

Sipas pronarit të vendit ku po mbahet luani, ai i plotëson të gjitha kushtet për mbajtjen e tij. Hapësirën e nevojshme, ushqimin e gjërat e tjera. Por kështu nuk mendojnë edhe organizatat që merren me të drejtat e kafshëve. Sipas tyre luani nuk duhet të mbahet aty sepse nuk është vend i përshtatshëm për të.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close