LAJME

Në Gjilan, burri raporton zhdukjen e bashkëshortes

Një qytetar i Gjilanit ka raportuar në Polici për zhdukjen e bashkëshortes së tij.

Sipas ankuesit, bashkëshortja është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur më 10 shtator rreth orës 14:00 dhe vazhdon të hetohet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close