LAJME

Tym në Gjilan, në vendin e ngjarjes dalin zjarrëfikësit dhe policia

Para pak minutash është ndezur diçka afër bankës BPB dhe Vivës. Punëtorët kanë dalur jashtë objektit të tyre. Në vendin e ngjarjes kanë dalur edhe zjarrëfikësit e policia, transmeton Gjilani SOT.

Tymi është vërejtur në atë pjesë, dhe dyshimet e para janë se si pasojë është klima e cila ka marrë flakë.

Për detaje të tjera, do ju mbajmë të informuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close