LAJME

Policia aktive në Gjilan, me veturë civile po ndalon qytetarët pa maska

Policia e Kosovës, respektivisht ajo e Gjilanit, po vazhdojnë me aktivitetin e saj në kontrollimin, ndalimin dhe dënimin e qytetarëve që nuk po mbajnë maska, transmeton Gjilani SOT.

Në disa foto dhe video të cilat i ka siguruar redaksia jonë, në lagjen Arbëria, shihet policia me veturë civile e cila ndalë disa vajza dhe gra për t’i tërhequr vërejtjen për mos mbajtjen e maskave.

Para pak ditësh, Gjilani SOT me video ka raportuar për disa kontrolla të rrepta nga ana e policisë në lagjen Dardania, ku shihej një djalë me duar lart duke u kontrolluar./gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close