LAJME

Të dielën bllokohet rruga nga semaforët deri tek rrethi afër Sahatkullës

Njoftim i rëndësishëm

Komuna e Gjilanit njofton qytetarët se të dielen (30.08.2020), nga ora 6:00 deri në ora 19:00, do të bllokohet rruga kryesore në qendër të qytetit për të gjitha automjetet, nga semaforët e deri tek rrethrrotullimi afer Sahatkulles.

Arsyeja e ndalimit të qarkullimit në bulevardet “Ibrahim Rugova” dhe “Skënderbeu”, është asfaltimi i projekti të zgjerimit të rrugës.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close