LAJME

Stafi mjekësor në Gjilan ndezë qirinjë në shenjë solidariteti

Stafi mjekësor i emërgjencës në Spitalin e Gjilanit kanë ndezur qirinjë në shenjë solidariteti me ata që humbën jetën nga Covid 19, transmeton Gjilani SOT.

Gjithashtu, shumë mjekë janë prekur nga Covid 19 dhe shumë prej tyre e kanë humbur edhe betejën me Covid 19.

Puna e mjekëve duhet përshëndetur në këto kohë të rënda. /fotolumihd/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close